Ioan Vlad Angheluță – noul administrator public al județului Neamț


Câștigătorul concursului organizat de Consiliul Județean Neamț, pentru ocuparea funcției de administrator public al județului, a fost declarat domnul Ioan Vlad Angheluță, președintele Ionel Arsene semnând dispoziția de numire în funcție a acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Administratorul public va coordona activitatea Direcției Proiecte și Programe de Dezvoltare Județeană, a Direcției de Management din cadrul Consiliului Județean cat si  activitatea Direcției Generale Buget Finanțe și a serviciului Administrativ din cadrul aparatului de specialitate a Consiliului Județean. Conform mandatului, Vlad Angheluță va reprezenta instituția în raporturile cu terții. Atribuțiile administratorului public au fost stabilite potrivit delegării de competență , stabilită de către Președintele Consiliului Județean.

“Mă bucur ca postul de administrator public din cadrul Consiliului Județean Neamț va fi ocupat, pentru că aparatul de specialitate din cadrul instituţiei va fi mult mai eficient. Îl felicit pe domnul Angheluță pentru rezultatele obținute la cele două probe din concursul pentru funcţia de administrator public al judeţului. Cred cu tărie că numirea sa în această funcţie este un câștig pentru județul Neamț. Pregătirea si experiența lui Vlad Angheluță va fi utila instituţiei. Am încredere ca in această echipă vom asigura cea mai bună administrare a judeţului“, Ionel Arsene, președinte Consiliul Județean Neamț.

Decizia de numire a domnului Ioan Vlad Angheluță a fost semnată de preşedintele Consiliului Județean Neamț pe data de 12 septembrie.

D.M.B.
PUBLICITATE