Inventar la Secția de carte pentru adulți a Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu” – 24 aprilie – 5 mai 2017

Secția de carte pentru adulți a Bibliotecii Judeţene  “G. T. Kirileanu” își anunță cititorii că, în conformitate cu reglementările legale, va desfășura, în perioada 24 aprilie – 5 mai, un inventar de verificare a gestiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest context, pe perioada desfășurării inventarului, secția își va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, precum și celelalte activități cu publicul desfășurate în mod curent, înregistrându-se doar operațiunile de restituire a publicațiilor de către cititori.

Așadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum și cei cărora această întrerupere a activității le va crea un disconfort, sunt rugați să împrumute din timp cărțile de care consideră că vor avea nevoie. De asemenea, inconvenientul poate fi ameliorat prin consultarea publicațiilor dorite la Sala de lectură ori împrumutându-le de la cele două Filiale de cartier (“Vasile Conta” din Mărăței și “Dumitru Almaș” din Dărmănești), informații referitoare la publicațiile existente și repartiția lor în rețeaua secțiilor și filialelor bibliotecii putând fi obținute fie direct la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.

PUBLICITATE