Inventar la Filiala Mărăței a Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu” (4-8 septembrie)

Filiala  “Vasile Conta a Bibliotecii Judeţene  “G. T. Kirileanu”  Neamț își anunță cititorii că, în conformitate cu reglementările legale, va desfășura, în perioada  4 – 8 septembrie 2017, un inventar de verificare a gestiunii, urmând ca de pe data de 11 septembrie să își reia activitatea în program normal.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

     În acest context, pe perioada desfășurării inventarului, filiala își va întrerupe activitatea de împrumut la domiciliu, înregistrându-se doar operațiunile de prelungire a termenului de împrumut  precum și cele de restituire a  publicațiilor de către cititori (program: luni-vineri  9.00-17.00).

Așadar, în perioada imediat următoare, cititorii fideli, precum și cei cărora această întrerupere a activității le va crea un anumit grad  disconfort, sunt  rugați să împrumute din timp cărțile de care consideră că vor avea nevoie. De asemenea, inconvenientul poate fi ameliorat prin împrumutul ori consultarea publicațiilor dorite de la sediul central al bibliotecii sau de la Filiala “Dumitru Almaș” din cartierul Dărmănești. Informațiile referitoare la publicațiile existente și repartiția lor în rețeaua secțiilor și filialelor bibliotecii pot fi obținute fie direct la compartimentele ce desfășoară activități cu publicul, fie prin consultarea catalogului on-line de pe site-ul www.bibgtkneamt.ro.

PUBLICITATE