Intervenții ISU Neamț pentru un autocamion răsturnat și un accident rutier

Luni, 31.07.2017, la ora 07:49, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că un autocamion s-a răsturnat în localitatea Ştefan cel Mare. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ şi doi pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipajul care încadrează autospeciala de stingere a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier prin deconectarea bornelor de la acumulatorul autocamionului şi a spălat partea carosabilă de motorina scursă din rezervorul TIR-ului.

Marţi, 01.08.2017, la ora 06:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier în satul Tîrpeşti, comuna Petricani. La locul indicat de apelant s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ şi un pompier voluntar de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Petricani.

Echipajul care încadrează autospeciala de stingere a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului rutier prin deconectarea bornelor de la acumulatorul autoturismului. Nu au fost victime.

PUBLICITATE