Intervenție pentru un bărbat de 33 de ani, rătăcit într-o comună din județul Neamț

Luni, 12.03.2018 la ora 19:23, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112”, că numitul D. D. în vârstă de 33 de ani, s-a rătăcit în zona comunei Oniceni și dorește să ajungă acasă în orașul Negrești din județul Vaslui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoana vorbea cu dificultate, fiind într-o stare avansată de ebrietate, din acest motiv aceasta nereușind să comunice alte date pentru ca locația unde se afla să poată să fie identificată de către forțele profesioniste.

Căutările s-au efectuat de către patru subofiţeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari, de agenți de poliție din cadrul Postului de Poliție Oniceni și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgență din cadrul comunei.

După mai multe ore de căutare, la ora 23.06, salvatorii au găsit persoana cazută într-un șanț pe drumul ce leagă Bozieni de Băcești.

Forțele de intervenție i-au acordat primul ajutor medical victimei, ulterior aceasta fiind predată la un echipaj medical S.A.J. care a transportat-o la C.P.U. Roman.

PUBLICITATE