Inspectoratul de Jandarmi Neamț, a pierdut un militar, un luptător profesionist și un adevărat camarad

În dimineața zilei de 25 octombrie a.c., Plutonierul adjutant șef Constantin Toma, subofițer din cadrul Detașamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamț, s-a stins din viață la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de urgență Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea zilei de sâmbătă, 24 octombrie a.c., în jurul orei 23,30, subofițerul Constantin Toma, aflându-se în timpul liber, la domiciliul acestuia din municipiul Piatra Neamț, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care soția militarului a solicitat o ambulanță, fiind astfel transportat de urgență la Spitalul Județean Neamț.

Ulterior starea de sănătate a subofițerului s-a înrăutățit, iar în jurul orei 3,00, acesta a decedat la Secția de Terapie Intensivă, cu diagnosticul prezumtiv de, coagulare intravasculară diseminată’.

Corpul militarului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Subofițerul era în activitate din anul 2007 și avea vârsta de 42 de ani.

Un profesionist, un om de o mare noblețe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei și idealurilor pe care le-a avut în viață, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristețe și regrete eterne, o soție și o fetiță de numai 2 ani.

Dumnezeu să te odihnească în pace, ‘TOMIȚĂ’!’

PUBLICITATE