Îngrozitor! Un băiețel de 5 ani, din județul Neamț, la spital după ce ar fi fost violat

ACTUALIZARE: Neamţ: Expertiza medico-legală: Băiatul de 5 ani nu a fost violat. Avea o stare precară de igienă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii din Neamț au declanşat, duminică, 6 mai, o anchetă în cazul unui băiețel de cinci ani, care a ajuns cu ambulanţa la spital, după ce ar fi fost violat. Conform unor surse, băiețelul ar fi fost violat de un alt minor (de 12-13 ani).

Conform Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț informează că duminică, 6 mai, la ora 14:39, a preluat de la Răuceşti – Oglinzi, un pacient de sex masculin, în vârstă de 5 ani, agresat sexual în urmă cu 3 zile (viol – declarativ).

După ce a fost preluat de un echipaj cu asistent medical a fost predat la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ. Din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ de unde a fost din nou transferat la CPU al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ.

06.05.2018, ora 14:39, Răuceşti – Oglinzi, pacient sex masculin, 5 ani, diagnostic: agresiune sexuală în urmă cu 3 zile, viol – declarativ, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ; din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transferat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ; din UPU a fost transferat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ.” – notează un comunicat al SAJ Neamț

PUBLICITATE