Infracțiuni la regimul rutier sancționate de polițiștii din Piatra-Neamț


În ziua de 29.09.2016, în jurul orei 16.00, în timp cu un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ executau serviciul de supravegherea traficului rutier pe DJ 156 A, pe raza comunei Girov, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Franţa.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, din Moțca. Iași și s-a stabilit că autoturismul este radiat din circulaţie din luna iulie 2010, din Germania.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț a depistat ieri, în jurul orei 16.00, pe strada Mihai Viteazu din municipiu, un bărbat de 41 de ani, din Pipirig care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic, în timp ce conducea o autoutilitară, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

D.M.B.
PUBLICITATE