Incredibil! Șeful Poliției Neamț, denigrat într-un articol de tip „fake news” cu poze trucate

Un articol prin care se încearcă compromiterea șefului Poliției Neamț, poate fi un exemplu clar de fake news, cu poze falsificate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-un articol recent, acest nesimțit, care minte la fel cum respiră, a încercat să îl compromită pe șeful poliției nemțene falsificând poze cu acesta și încercând astfel să inducă ideea de lipsă de moralitate a vieții private a polițistului și de suspiciuni rezonabile de implicare în acte de corupție. – notează jurnaliștii de la ziarpiatraneamt.ro.

Chiar ieri publicam un material în care trăgeam un semnal de alarmă asupra articolelor care depășesc sfera denigrării și a manipulării și ar trebui foarte atent anchetate de organele competente. (vezi articolul – AICI)

Revenind la articolul din ziarpiatraneamt.ro, prin niște falsuri ordinare publicate de Daniel Vinca în vestea.net s-a încercat să se distrugă imaginea mai multor oameni.

Cei de la ziarpiatraneamt.ro demonstrează prin dovezi clare că pozele prezentate de vestea.net sunt trucate și nici măcar nu sunt trucate de un profesionist, ci de un incompetent.

Articolul îl puteți citi – AICI

PUBLICITATE