INCREDIBIL! Piatra-Neamț și alte 4 localități, FĂRĂ APĂ pe timp de CANICULĂ! (4 august)

Un anunț postat pe site-ul APASERV precizează, la rubrica AVARII, că se sisteaza furnizarea apei potabile în 5 localități din județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă de obicei reprezentanții companiei trimiteau comunicate de presă, precizând importantele avarii sau întreruperi, astăzi (4 august), pe COD PORTOCALIU de CANICULĂ, Apaserv a considerat că nu e așa grav să lase zeci de mii de oameni fără apă.

„ApaServ anunta beneficiarii sai ca, din cauza unei avarii aparute la reteaua de distributie a apei potabile, se sisteaza furnizarea apei potabile, in loc. Piatra Neamt, Comuna D-va Rosie, Comuna Savinesti, Orasul Roznov,Comuna Zanesti. precum si pe strazile adiacente, in data de 04.08.2017, incepand cu ora 09:10, pana la remedierea avariei.
Ne cerem scuze fata de utilizatorii afectati si ii asiguram ca se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.” – notează informarea companiei.


Reamintim că, în această dimineață, compania a postat un anunț în care preciza că doar b-dul Traian și străzile adiacente rămân fără apă (vezi articolul – AICI). Acest anunț a fost șters și postat cel de mai sus.
Mulțumim Apaserv pentru informare!
PUBLICITATE