Incident la un motel din județul Neamț. Turist în stop cardio-respirator

Un bărbat cazat la un motel din județul Neamț a avut nevoie de intervenția Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, după ce a intrat, fără motiv, în stop cardio-respirator. Incidentul a avut loc sâmbătă, 1 iulie, în jurul orei 6:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Iași, cazat la Motel Cristina (Bicaz). Bărbatul nu consumase alcool, nu a stat în soare și nu se știa bolnav. Soția acestuia l-a găsit în cameră, în stop cardio respirator. A sunat imediat la ambulanță și a început să efectueze manevrele de resuscitare (ea fiind asistenta la un spital din Iași). La fața locului au ajuns și echipajele SAJ care au continuat manevrele de resuscitare. După un timp, bărbatul a răspuns la manevre și a fost transportat la spital.

01.07.2017, ora 06:47, Bicaz -Motel Cristina, pacient sex masculin, 46 ani, diagnostic: SCR resuscitat, preluat de un echipaj cu asistent medical şi apoi predat echipajului cu medic, care l-a transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ – notează comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE