A început reparația și asfaltarea mai multor străzi din Piatra Neamț


12998622_1019036661495745_2719255053377070066_nPrimăria Piatra Neamț se pregătește de lucrările de reparație și asfaltare a străzilor din Piatra Neamț. Pentru prima etapă se au în vedere străzile: Vișinului, Mesteacănului, Ioan Slavici, Dimitrie Bolintineanu, zona cartierului Gara Veche dar și străzile adiacente de pe Cetatea Neamțului (ieșirea spre Târgu Neamț)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Deplasarea periodică pe teren și discuțiile cu oamenii ne ajută să fim eficienți în rezolvarea problemelor orașului. După câteva zile de vreme rea reluăm reparația și asfaltarea străzilor. Pentru prima etapă din acest an se vor asfalta: strada Vișinului, strada Mesteacănului, strada Ioan Slavici, strada Dimitrie Bolintineanu, străzile din cartierul Gara Veche, străzile din Dărmănești adiacente străzii Cetatea Neamțului.

În paralel executăm lucrări de amenajare alei pietonale, plombari, ridicare cămine la cota străzilor și lucrări de reparații capitale pe strada General Nicolae Dăscălescu. Din totalul de 160 km de străzi din Piatra Neamț, la începutul anului mai erau de asfaltat 23 km. Păstrând o medie de 6-7 km pe an putem afirma că în maxim 4 ani toate străzile din Piatra Neamț vor avea asfalt.” – a declarat primarul Dragoș Chitic

PUBLICITATE