A început campania, au apărut și încasatorii de partid


În urmă cu puțin timp, consilierul PNL, Romel Bîrjoveanu îi atrăgea atenția viceprimarului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu despre trecerea de pietoni supraînălțate din fața Școlii Nr. 8, o trecere pe care Gavrilescu, in calitate de viceprimar, nu a finalizat-o așa cum trebuie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Solicit public, domnului Bogdan Gavrilescu, viceprimar PMP, să ducă la îndeplinire finalizarea trecerii de pietoni supraînălțate.
În ultimele două ședințe ale Comisiei rutiere am solicitat degajarea apei prin lateralul trecerii și montarea de grătare metalice peste șanțul de evacuare. Până astăzi nu s-a mișcat nimic.
Am mai solicitat o semnalizare suplimentară a trecerii, în special pe timp de noapte, din păcate…tot fără ecou.
Înțeleg că domnii consilieri PMP vin să-și facă poze cu trecerea de pietoni, dar să ducă o lucrare la bun sfârșit este mai greu.
Dacă până săptămâna viitoare nu sunt rezolvate aceste probleme, la ședința de Consiliu local din 26 octombrie, veți avea, domnule viceprimar PMP Gavrilescu, prima interpelare făcută la adresa dvs, în calitate de reprezentant al executivului. – este mesajul postat de Romel Bîrjoveanu

captureLa 10 minute după această postare, un „menestrel de partide” (cel care încasează bani grei de la partidele politice) a găsit modalitatea de a-și justifica încasările și s-a gândit să-l albească pe viceprimar, aruncând finalizarea trecerii în cârca consilierului PNL. Culmea este că jurnalistul a fost consilier local PP-DD în comuna Zănești și ar trebui să facă diferența între executiv și legislativ.

Mă întreb: cum să-ți dai cu părerea stimate jurnalist despre reguli de circulație și Comisie rutieră când tu nici măcar permis de conducere nu ai fost în stare să ai și cum să vorbești despre doctorate (așa cum scria zilele trecute) când tu ești absolvent de 12 clase?

Este interesant cum partidele și oamenii politici susțin, sprijină, plătesc un astfel de trist personaj, care scrie pe site și apoi facturează de pe o firmă „ciudată” făcută pe numele unui ospătar care până nu de mult trăgea țeapă cu vânzări de etnobotanice. O fi existând și indicii temeinice, discuții, martori și alte mijloace prin care individul făcea referire la faptul că dacă nu i se plătește, va scrie. Și va scrie rău. Dar asta nu e treaba noastră. De multe ori singurel s-a dat de gol că „dacă vrei să exiști pe piață în presă, prima dată trebuie sa scrii de rău”. Ba chiar și pe scările CJ-ului, nu de mult, într-o doză de îngâmfare, îl atenționa pe fostul vice, Dan Manoliu, cum a luat, ia și va mai lua bani de la PSD. Sau cum i-a refuzat vreo câteva oferte lui Leoreanu (nu știm dacă pe toate) 

Dacă așa se face presă în Neamț de ce ne mai mirăm că avem conducătorii pe care-i avem?

Nota Bene
Sunt foarte multe persoane care ne-au solicitat să scoatem la iveală anumite „golănii” făcute în numele acestui personaj. Și simplu fapt că a dat țeapă atât la stat cât și primăriei Piatra-Neamț care l-a înzestrat cu o locuință (pe când era mare mahăr în PDL) și de unde a fost dat afară pentru datorii de sute de milioane de lei vechi la întreținere e un semn de „golănie”. Dar sursele noastre spun că raza de acțiune a jurnalistului se întinde de la Roman la Târgu-Neamț și de la Târgu-Neamț la Pângărați.

Vom reveni…

Vezi și Feriți-vă de măgăruș! Ce poți păți dacă ești din Neamț și postezi pe Facebook

P.S. – Consilierii PMP Piatra-Neamț împreună cu viceprimarul Gavrilescu, salutându-se în fața trecerii pentru pietoni supraînălțate

Consilierii PMP Piatra-Neamț împreună cu viceprimarul Gavrilescu, salutându-se în fața trecerii pentru pietoni supraînălțate
Consilierii PMP Piatra-Neamț împreună cu viceprimarul Gavrilescu, salutându-se în fața trecerii pentru pietoni supraînălțate
D.M.B.
PUBLICITATE