Incendiu în miez de noapte la o casă din Piatra-Neamț


Anexa unei gospodării din Piatra-Neamț a luat foc în această noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul a avut loc la o casă de pe strada Zefirului din Piatra-Neamț în jurul orei 23:30-00:00. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, o ambulanță SMURD, un echipaj de Poliție dar și un echipaj al E-on care a acționat pentru oprirea alimentării cu gaze.

Din primele informații, pompierii au stins incendiul fără ca acesta să se extindă.

La fața locului s-au strâns și câțiva vecini supărați că în zona respectivă, hidrantele nu funcționează iar în caz de un incendiu mai mare ar fi o reală problemă.

Joi, 20.10.2016, la ora 23:32, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars: o anexă gospodărească din lemn, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, cca. 100 kg de plante furajere și cca. 600 kg lemne de foc. Cauza probabilă a incendiului: efectul termic al curentului electric. – se arată în comunicatul ISU Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE