Incendiu la un depozit de furaje în localitatea Gherăeşti

Joi, 11.05.2017, la ora 16:11, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje în localitatea Gherăeşti, str. Zootehniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doisprezece pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman şi cinci pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Gherăeşti cu o autospecială de stingere cu apă.

În urma evenimentului au ars cca. 80 mp fânărie construită pe structură metalică, compartimentată cu lemn şi învelitoare din azbociment, cca. 100 mp saivan oi construit din lemn cu învelitoare de azbociment, cca. două tone fân.

Echipajul SMURD prezent la locul intervenţiei a acordat primul ajutor fiului proprietarului, de 25 de ani, care a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul membrelor superioare, fiind transportat la spital.

Intervenţia a durat aproximativ două ore.

PUBLICITATE