Incendiu în comuna Girov. Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital

Vineri, 17.03.2017, la ora 14:28, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o centrală termică de la o locuinţă din satul Turtureşti, comuna Girov. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat nouă pompieri militari de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ și un voluntar din cadrul Campaniei de voluntariat “Salvator din pasiune” la ISU Neamț,cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La sosirea la locul intervenţiei, incendiul era stins. În urma evenimentului au ars componente ale centralei termice, instalaţia electrică, s-a deteriorat tencuiala, uşa metalică. Fiul proprietarului locuinţei, în vârstă de 18-19 ani, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei şi arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.
Conform UPU a SJU Piatra-Neamț – C.T., 19 ANI, M, Turturesti- Arsura gr II palmar. Arsura gr I facial- CPR

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost focul deschis în spaţii închise(pentru aprinderea focului la centrala termică a fost utilizat un recipient din PVC cu benzină).

PUBLICITATE