Incendiu în această noapte (16-17 aprilie) la un apartament din Piatra-Neamț

Pompierii Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț au intervenit în această noapte (16-17 aprilie) pentru lichidarea unui incendiu produs în interiorul unui apartament din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul a izbucnit în jurul orei 1:00, la un apartament de pe strada Orhei (lângă sensul giratoriu de la Unic).

Din primele informații, este vorba despre o bucătărie inundată cu fum, la etajul 3 al blocului. O bătrână a avut nevoie de intervenția medicilor (cel mai probabil aceasta a suferit un atac de panică).

La fața locului s-au deplasat autospeciale de lucru cu apă și spumă, ambulanțe SMURD dar și echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

La această oră (1:30) pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului.

Conform ISU Neamț,
Luni, 17.04.2017, la ora 00:52, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un apartament aflat la etajul 3-4(duplex) din Municipiul Piatra Neamţ, str. Orhei. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat treisprezece pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars uşa de la congelator, uşa de la bucătărie, fereastră termopan, degradându-se un mobilierul din bucătărie şi tencuiala. O femeie de 83 ani a fost evacuată de pompierii militari salvatori şi predată echipajului SMURD de terapie intensivă, pentru îngrijiri medicale, suferind intoxicaţie cu fum şi arsuri la nivelul membrelor superioare.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “foc deschis în spaţii închise”

Video: Antena 1
PUBLICITATE