Incendiatorul din Războieni și un bărbat din Piatra-Neamț, reținuți pentru încălcarea ordinului de protecție

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au reținut, ieri, un bărbat de 33 de ani, din Războieni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și nerespectarea hotărârii judecătorești în formă continuată.
Acesta este cercetat pentru faptul că în noaptea de 10/11.04.2017, ar fi incendiat un autoturism, care era parcat pe DJ 208G, după ce, anterior, și-ar fi amenințat fosta soție.
Totodată polițiștii au constatat că față de bărbat a fost emis un ordin de protecție de către Judecătoria Piatra Neamt, pe care bărbatul l-ar fi încălcat, apropiindu-se de femeie si de locuinţa acesteia.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiști, iar, astăzi, va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un alt bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț a fost reținut, ieri, de polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț pentru încălcarea hotărârii judecătorești.
Deși pe numele bărbatului era emis un ordin de protecție, acesta a încălcat obligațiile de a nu lua legătura cu membrii familiei, în nenumărate rânduri.
În urma documentării activității, polițiștii l-au reținut pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti în forma continuată.
Acesta a fost depus şi încarcerat în arestul IPJ Neamț, iar, astăzi, urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunerea luării unei măsuri preventive

PUBLICITATE