Încă un fost PDL-ist numit într-o funcție importantă de PSD Neamț: subprefect

În ședința de Guvern de astăzi, 4 aprilie, s-a hotărât ca funcția de subprefect de Neamț să fie ocupată de Ungureanu Nicolae-Doru. Până în prezent funcția a fost exercitată de Jugan Iulian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ungureanu Nicolae-Doru este angajat la DSVSA Neamț la Serviciul Evidența Informatizată și Control Administrativ – consilier superior.

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Neamț de către domnul Jugan Iulian
HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Neamț de către domnul Ungureanu Nicolae-Doru

Deși vine pe filiera ALDE, unde este membru în acest moment, Doru Ungureanu a fost mulți ani de zile membru PDL, pe vremea când formațiunea politică era condusă de Gheorghe Ștefan. Nu este nici primul și credem noi că nici ultimul PDL-ist promovat de Ionel Arsene într-o funcție publică importantă și nici nu considerăm că ar fi vreo problemă în final.

Două întrebări rămân pentru moment fără răspuns:

  1. Cum se vor împăca PSD-iștii nemțeni cu ideea că încă un om din echipa lui Gheorghe Ștefan a fost promovat?
  2. Cum se vor împăca unii membri ALDE care sunt în continuare foarte vehemenți la adresa aceluiași Gheorghe Ștefan?

Ca o paranteză, sursele noastre spun că domnul Doru Ungureanu a avut o tentativă de a ocupa postul de director al DSV Neamț, undeva prin anul 2013, cu un ajutor din partea unul deputat PNL de Neamț si a încă unui personaj din lumea politică locală, tentativă eșuată în final. (Vom reveni…)

În rest, îi dorim succes noului subprefect în activitățile guvernamentale locale. Mai mult ca sigur, actualul subprefect, Iulian Jugan, va ocupa funcția de director al Agenției de Protecție a Mediului Neamț.

Nota bene: Atât Iulian Jugan cât și fostul prefect, Vasile Panaite, au fost schimbați din funcție după ce s-a descoperit că aveau un singur „defect”: martori în dosarele lui Ionel Arsene.

PUBLICITATE