În urma unui accident în Roman, și victima și șoferul s-au înțeles și au fugit de la locul accidentului

În seara zilei de 09.11.2015, orele 20.40 pe strada Aleea Revoluţiei din mun. Roman a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton și părăsirea locului accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Stănița conducea un autoturism pe strada Revoluţiei, a pierdut controlul autovehiculului și a surprins cu partea dreapta faţă a autoturismului un tânăr de 25 de ani, din Roman, care se afla pe partea carosabilă, apoi a ricoșat în gardul unui imobil din apropiere. După producerea accidentului conducătorul auto a executat manevra de mers înapoi şi a părăsit locul accidentului, revenind la scurt timp, în momentul în care cadrele medicale acordau asistență medicală victimei, cu care s-ar fi înțeles pentru a nu se constitui parte civilă. Victima a refuzat transportul la Spitalul mun. Roman și a părăsit locul accidentului, până la sosirea echipei de cercetare.

Tânărul de 22 de ani, după ce s-a înţeles cu victima a părăsit locul accidentului fiind identificat de polițiști în jurul orei 21.15, pe B-dul Roman Muşat din municipiul Roman, ocazie cu care s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE