În perioada 20-22.11.2015, polițiștii au reținut 10 permise de conducere, pentru viteză

Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Rutieră Neamț au acționat în perioada 20-22.11.2015, pentru combaterea excesului de viteză și prevenirea accidentelor rutiere produse din această cauză, a treia ca și risc accidentogen.
Astfel șapte aparate radar din dotarea serviciului au fost angrenate în acțiune, fiind amplasate pe sectoarele de drum cu risc ridicat de accidente rutiere, respectiv pe DN15 și DN2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 508 de sancțiuni pentru abaterile săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 321 privind nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 10 permise de conducere pentru excesul de viteză. Totodată în această perioadă au fost constatate și patru infracțiuni de conducerea unui autoturism fiind sub influența alcoolului.

Exemple:
Sâmbătă, 21.11.2015, în jurul orei 16.13, un autoturism marca Audi condus de către un bărbat de 36 de ani din Botoșani, a fost oprit pe DN 2 de polițiștii rutieri, fiind înregistrat de aparatura radar circulând cu viteza de 123 km/h în localitatea Tețcani.

Un alt tânăr de 27 de ani din Roman a fost identificat, după ce autoturismul acestuia a fost înregistrat circulând pe DN 2, în localitatea Horia, cu viteza de 114 km/h.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu 9 puncte de amendă, respectiv 945 de lei și măsura complementară de reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

PUBLICITATE