În această după-amiază, un incendiu a mistuit o casă. Proprietara a decedat!

d6f51924-479e-4c49-b72f-079028d114bdÎn această după-amiază, un incendiu a mistuit o casă în comuna Săvinești, județul Neamț. Din primele informații, se pare că după ce a ajuns un echipaj ISU la fața locului, aceștia au fost anunțați că în gospodărie se află și proprietara în vârstă de aproximativ 80 de ani, care nu apucase să se salveze. Pompierii au intrat în foc și au scos femeia, dar din păcate, aceasta decedase. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unei declarații pentru Newsallert.ro, „La sosirea echipajelor ISU, casa era cuprinsă de incendiu. Din interior a fost scoasă proprietara, o bătrână de circa 80 ani, care era decedată. Imediat după scoaterea victimei a fost scoasă şi o butelie care risca să explodeze” a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Fata persoanei decedate ( 51 de ani) după ce a aflat de incident, a suferit un atac de panică, și a fost transportată la Spitalul Judeţean.

Marţi, 22.12.2015, la ora 14:32, o femeie din comuna Săvineşti a anunţat Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă vecină. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi zece subofiţeri cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că incendiul cuprindea o locuinţă, proprietara acesteia fiind surprinsă în interior. Pompierii au intrat imediat în casă şi au scos bătrâna, în vârstă de 90 de ani, din nefericire decedată. În acest timp, paramedicii au acordat primul ajutor calificat fiicei, în vârstă de 59 de ani, care a suferit un atac de panică, şi au transportat-o la spital. Pe timpul misiunii, pompierii au scos din casa cuprinsă de flăcări o butelie şi au protejat cele două locuinţe aflate la distanţe mici de casa afectată, în aceeaşi curte, precum şi o anexă în care sunt depozitate cereale şi lemn de foc. A ars locuinţa din cărămidă, acoperită cu plăci de azbociment, pe o suprafaţă de 30 mp. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. – arată comunicatul ISU NEAMT

 

PUBLICITATE