În această după-amiază în Neamț. Șofer încarcerat în tractor și copil încuiat în casă


Vineri, 19.02.2016, la ora 11:56, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că o femeie, aflată pe balconul unui apartament de la etajul unu al unui bloc de locuinţe din municipiul Piatra Neamţ, Aleea Aurorei, solicită ajutor.
Femeia are grijă de cei doi nepoţi, unul cu vârsta de câteva luni, aflat în braţele femeii, celălalt copil, în vârstă de doi ani, fiind în holul casei, după ce a încuiat uşa dintre cameră şi hol.
La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au intrat prin balconul casei şi au deblocat uşa. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vineri, 19.02.2016, la ora 11:40, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că un tractor s-a răsturnat pe un drum forestier, între localităţile Poiana şi Negreşti, şoferul fiind încarcerat. La locul indicat s-au deplasat echipajul pentru descarcerare al Detaşamentului Piatra Neamţ, echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă cu un utilaj, constatând că şoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, prins sub volanul tractorului, era conştient.
Forţele au scos în scurt timp bărbatul, cu fractură la piciorul drept şi traumatism toracic, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital.

 

PUBLICITATE