Imagini halucinante! Reținut de polițiști după ce a umblat cu un cadavru pe plafonul maşinii

Imagini de-a dreptul halucinante au fost surprinse în această dimineață (20 octombrie). Un bărbat a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe plafonul căreia era un sicriu în care se afla trupul fără viaţă al fratelui său (un bărbat născut în județul Neamț). Incidentul s-a petrecut pe strada Petru Rareș din municipiul Satu Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am vrut să-l aduc aici, la părintele (…). Eu am avut grijă de ei şi de fratele acesta, Titus Nicoară. El locuieşte în Hunedoara, Deva, dar s-a născut în Neamţ (…). Sicriul l-am cumpărat din Ilia, el acolo locuieşte (…). Eu l-am îmbrăcat, l-am aranjat. (…) – a spus bărbatul. Surse au declarat pentru PresaSM că omul le-ar fi declarat polițiștilor că a luat cadavrul fratelui sau pentru a-l duce sa i se facă o expertiză medicală la București, nefiind convins asupra motivului decesului. Apoi, și-a schimbat declarația spunând că voia sa transporte cadavrul la medicul de familie.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și, cel mai probabil, se va alege cu o amendă, poate chiar cu un dosar penal, în timp ce corpul neînsuflețit al fratelui său a fost transportat la cimitir cu o firmă specializată.

sursa: PresaSM
PUBLICITATE