Imagini de la accidentul din această dimineață, din Neamț, în care a fost activat Planul roşu de intervenţie

Autoritățile din județul Neamț au pus în aplicare, joi dimineață (12 octombrie), Planul roșu de intervenție în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un camion. Incidentul a avut loc în jurul orei 5:55, în localitatea Petru-Vodă din comuna Poiana Teiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse, camionul urca spre Petru Vodă iar microbuzul s-ar fi angajat într-o depășire, ar fi intrat pe contrasens și a lovit frontal camionul.

La locul evenimentului au fost mobilizate două ambulanțe SMURD de prim ajutor și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, o autospecială de stingere și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În urma coliziunii dintre un microbuz și camion, potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Neamț, au rezultat 6 victime (neîncarcerate): un copil, o femeie și 4 bărbați. Toate victimele erau din microbuz și au fost transportate la la spital (4 la Tîrgu-Neamț și 2 la Bicaz)

La ora 7:15, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că în judeţul Neamţ, pe DN15B, în apropierea localităţii Petru-Vodă, traficul rutier se desfăşoară dirijat, printr-o parcare, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism (prevăzut cu 8+1 locuri) şi un autocamion.

În scurt timp, circulaţia se va relua pe o bandă, alternativ, iar apoi în condiţii normale (după scoaterea în afara carosabilului a autovehiculelor avariate).

Vezi informațiile oficiale de la accident – AICI

PUBLICITATE