Imagini de la accidentul de dimineață, din Girov. Mașina a ars în proporție de 100%

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident ce a avut loc astăzi (20 aprilie), în jurul orei 7:00, la ieșire din localitatea Turturești, comuna Girov.
Conform Poliției Neamț, din primele cercetări, se pare că un bărbat de 26 de ani din Girov, conducea o autoutilitară pe DN15 D (direcția Roman – Piatra-Neamț), a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus, condus de un bărbat de 62 de ani din Piatra-Neamț. În urma impactului autoturismul (marca Opel) a luat foc și a rezultat rănirea celor doi șoferi și a unui pasager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ISU Neamț, în această dimineaţă, la ora 06:58, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism, în urma unui accident rutier produs pe DN 15D între localităţile Turtureşti şi Girov. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma accidentului rutier au rezultat trei victime care au fost preluate de echipajul SMURD fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ. Autoturismul la care s-a produs incendiul a ars în proporţie de 100%.
Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “scurgere de lichide combustibile”.

PUBLICITATE