Ileana Stana Ionescu: la Piatra Neamt am petrecut cei mai frumosi ani ai tineretii

Este o mare doamnă a teatrului românesc și o artistă foarte iubită. Cariera sa artistică este demnă de admirație și de respect, pentru dăruirea cu care și-a dedicat talentul teatrului și filmului. Numărul spectacolelor radio sau tv este de ordinul miilor. A încântat și încântă în continuare spectatori de toate vârstele pentru că actrița Ileana Stana Ionescu urca pe scenă la fiecare spectacol cu aceeași dragoste pentru teatru și pentru public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ileana Stana Ionescu:…am avut o întâlnire cu un coleg care ne-a spus că Teatrul din Bacău înființează o secție la Piatra Neamț și ne-a propus să ne prezentăm la concurs. Ne-am dus și vreau să declar acum cu mâna pe inimă că anii cei mai frumoși ai tinereții noastre, vorbesc și în numele soțului meu, i-am petrecut acolo.
AGERPRES: La Piatra Neamț ați plecat cu soțul și cu niște colegi?
Ileana Stana Ionescu: Nu, de la Reșița numai noi am fost, dar am intrat amândoi și a fost o etapă extraordinară pentru că programul repertorial, publicul, orașul, natura, totul era parcă în avantajul nostru, am petrecut acolo șase ani cred.” – a declarat artista pentru Agerpres

PUBLICITATE