Ieri, Poliția Neamț a prins alți 4 „viteji” care conduceau după ce au consumat alcool

Poliția Neamț a prin ieri 4 conducători auto care s-au suit la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Asta după ce în acest weekend, a surprins 6 infracțiuni rutiere dintre care 4 erau infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Cu ce s-a confruntat Poliția Neamț în acest weekend

În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 17:40, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 13 Crăcăoani a depistat pe strada 33 din comuna Crăcăoani un autoturism condus de un bărbat de 62 ani din comună , în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a depistat pe strada Cuejdi din municipiu un autoturism condus de o femeie de 44 ani, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00, un echipaj din cadrul Secției de poliție Rurală nr 6 Ștefan cel Mare a depistat pe DJ 155P, pe raza localității Războieni, un autoturism condus de un bărbat de 26 ani din Piatra Neamț, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 18:35, pe strada Bogdan Dragoș din Roman, s-a produs o tamponare provocată de un conducător auto de 47 ani din comuna Gâdinți , în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Cei patru conducători auto sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului.

PUBLICITATE