Ieri, în Piatra Neamț, patru persoane au fost rănite în urma accidentelor de circulație


În ziua de 02.04.2016, în jurul orei 10.00, pe str. Mihai Eminescu din Piatra Neamț a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 68 de ani, din Ștefan cel Mare conducea un autoturism pe str. Alecu Russo, la intersecția cu str. Mihai Eminescu nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe str. Mihai Eminescu, cu care a intrat în coliziune.
În urma coliziunii a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei minore de 15 ani, pasageră în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Județean Neamț.
Niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului, conform rezultatelor negative ale testării cu aparatul etilotest.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe bld. Republicii a mai avut loc un accident de circulație, soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Tarcău conducea un autoturism pe bld. Republicii nu ar fi păstrat o distanță față de autoturismul ce-l preceda, cu care a intrat în coliziune.
În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei aflată în celălalt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Săvinești.
Conducătorii auto a fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Un alt accident rutier cu victimă a avut loc sâmbătă, orele 16.00, pe str. Gheorghe Asachi. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism din direcția str. Aleea Brazilor-str. Ion Sergenti, a surprins și accidentat un minor de 10 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cercetările în cazul celor trei accidente, produse în municipiul Piatra Neamț, continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE