Ieri, 3 iulie, două accidente cu 6 răniți pe drumurile din Neamț


În ziua de 3 iulie a.c., în jurul orelor 13.06 pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 19 ani din comuna Brusturi conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Tg. Neamț a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar în intersecție, în raza de acțiune a indicatorului Oprire. Urmare a producerii accidentului, o pasageră minoră în vârstă de 7 ani ce se afla în autoturismul oprit la intersecție a fost rănită ușor.
Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 3 iulie a.c., în jurul orelor 134.35 pe DN 15C, în afara localității Bălțătești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a cinci persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 65 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 15C, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 63 ani.
Urmare a producerii accidentului, cei doi conducători auto precum și alți trei pasageri din cele două autoturisme au fost răniți.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.
Vezi și Accident cu cinci victime în comuna Bălțătești.

PUBLICITATE