Ieri, 19 iulie, un singur accident rutier cu victime a avut loc pe drumurile din Neamț

În după-amiaza zilei de 19.07.2017 polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN15D, în localitatea Dulcești, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 de ani, din Botoșani conducea un autoturism pe DN15D, având direcția de mers către Roman, întrucât în interiorul autoturismului a pătruns o albina, în intenția de a se proteja de insectă, a pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers și a părăsit partea carosabila prin stânga, intrând în coliziune cu un mal de pământ.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a pasagerului din dreapta fată, un bărbat de 62 de ani, din Botoșani, care a fost transportat la Spitalul Roman pentru acordarea de îngrijirii medicale.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să evite bruscarea comenzilor în momentul în care încearcă să evite un obstacol, iar, în situațiile similare cazului prezentat mai sus, cel mai sigur pentru toți participanții la trafic este oprirea autovehiculului și eliminarea oricărui factor care vă distrage atenția de la trafic

PUBLICITATE