Ieri, 15 decembrie, în Neamț au avut loc 4 accidente grave. 2 persoane decedate și 3 rănite

În ziua de 15 decembrie a.c., orele 18.15, pe DN 2, în afara localității Gherăești, s-a produs un accident din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 23 ani din comuna Gherăești, conducea un autoturism pe DN 2, a surprins și accidentat mortal un pieton de 56 ani din comună care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 15 decembrie a.c., orele 19:15, pe DN 17B, pe raza localității Săvinești, comuna Poiana Teiului s-a produs un accident din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 20 ani din comuna Bicazu Ardelean conducea un autoturism pe DN 17B, aflându-se sub influența alcoolului, a pierdut controlul volanului a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard metalic. Urmare a producerii accidentului, o pasageră din autoturism a decedat.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

În ziua de 15 decembrie a.c., orele 07:00, pe DN 15C, pe raza localității Bodești s-a produs un accident din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 43 ani din comuna Crăcăoani conducea un autoturism pe DN 15C, nu a păstrat o distanță de siguranță față de o autoutilitară care se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului conducătorul autoturismului a fost rănit grav, iar un pasager din același autoturism a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 15 decembrie a.c., orele 12:20, pe DJ 158, pe raza localității Secuieni s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 48 ani din comuna Secuieni conducea un autoturism pe DJ 158, a surprins și accidentat grav un pieton care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure..
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE