Identificări și rețineri în cazuri de tâlhărie și furt, comise pe raza municipiului Piatra Neamț.

În baza cercetărilor desfășurate în cazul unei tâlhării calificate comise în data de 15.03.2017 de persoane necunoscute, polițiștii din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț au reușit identificarea a trei tineri bănuiți de săvârșirea faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, la data de 17.03.2017, în urma unei acţiuni organizate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistaţi pe raza municipiului cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Piatra Neamț și Constanța.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că, în seara zilei de 15.03.2017, prin violenţă, au deposedat partea vătămată, un bărbat de 72 de ani, de suma de 50 de lei, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Mărăței.
Împotriva celor trei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În seara zilei de 17.03.2017, tinerii au fost prezentați Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de doi dintre aceștia, iar față de celălalt măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Tot, vineri, polițiștii de investigații criminale au încarcerat un tânăr de 22 de ani, din Piatra Neamț, după ce instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul este bănuit de faptul că a acostat pe raza municipiului o femeie de 62 de ani, căreia i-a smuls geanta și a sustras bunurile altei persoane.
Prejudiciul în cazul faptei de tâlhărie a fost recuperat în proporţie de 70%.
Polițiștii din cadrul mun. Piatra Neamt au reţinut tânărul pentru o perioadă de 24 ore şi l-au prezentat instanței de judecată, în seara zilei de 17.03.2017, cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE