Husele de telefon nu au doar rolul de protectie a smartphone-urilor

In prezent, telefoanele sunt extrem de sofisticate si tehnologia evolueaza permanent astfel incat unele sunt extrem de scumpe si ne-am dori sa le protejam fata de zgarieturi sau fata de socurile puternice care pot duce la spargerea lor si la reparatii costisitoare. Acesta este principalul motiv pentru care ne cumparam huse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe langa acest scop, care este si va ramane principal, husele de telefon pot avea si alte scopuri. Ele pot schimba aspectul telefonului, ne pot oferi posibilitatea de a folosi telefonul mult mai usor sau pot avea elemente antistres. Vom vorbi despre aceste lucruri in randurile de mai jos.

Husele telefoanelor te pot ajuta sa utilizezi smartphone-ul mai usor

Atunci cand mergi cu masina este ilegal sa vorbesti la telefon cu acesta in mana si poti risca sa primesti amenzi. Pentru a nu fi amendat trebuie sa ai ambele maini pe volan sau cel putin acestea trebuie sa fie focusate pe condus. Poti vorbi insa la telefon daca acesta este pe hands free. Nu e nici o problema daca il pui pe speaker insa acesta trebuie sa stea fixat intr-o anumita pozitie.

Unele huse sau carcase de telefon au magneti astfel incat telefoanele pot fi prinse pe o zona metalica. Altora li se pot atasa ventuze astfel incat telefonul sa fie fixat pe parbriz, in zona inferioara a acestuia. Fixarea smartphone-ului in masina cu ajutorul huselor de telefon este importanta pentru ca acesta poate fi folosit si pe post de GPS, situatie in care trebuie sa stea intr-o pozitie fixa, pentru a putea urmari traseul fara a tine telefonul in mana sau fara a il pune pe bord de unde poate cadea la o frana brusca.

Husele telefoanelor te pot ajuta sa te bucuri de smartphone mai mult timp

Mai multe studii stiintifice au demonstrat ca nevoia de ne schimba smartphone-ul nu are neparat un resort legat de noutatile tehnice. Nu apar foarte des lucruri care sa schimbe fundamental modul in care utilizam telefonul. In mare parte ne dorim un telefon nou pentru ca acesta arata diferit si intr-o oarecare masura fata de cel vechi. Uneori strategiile de marketing functioneaza foarte bine. Schimband telefonul putem observa de multe ori ca acesta are cam aceleasi functii ca cel vechi.

Daca simti nevoia sa ai alt telefon mobil poate ar trebui sa iti schimbi doar husa sau carcasa telefonului. Vei evita astfel sa scoti din buzunar sume importante. Spre exemplu, iPhone-urile sunt extrem de scumpe. Multi consumatori spun ca nu au vazut mari diferente de la un model la altul. In loc sa cumperi de fiecare data cel mai nou model, care e si scump, poti alege sa ii schimbi aspectul telefonului pe care il ai deja. Poti cumpara mai multe huse pentru iPhone 7 Plus, de exemplu, pe care sa le schimbi saptamanal. Poti alege de asemenea carcase pentru iPhone 7 Plus cu aspecte deosebite. In momentul in care vei simti nevoie de ceva nou, poti schimba husa si poti avea mereu senzatia ca nu mai ai un telefon vechi.

Husele te pot ajuta sa te relaxezi

Pe piata au aparut o serie de huse antistres pentru telefoane mobile. Acestea au de regula lipite pe spate un model din silicon care te poate ajuta sa scapi de anumite obiceiuri si sa iti dea o stare de liniste. Nu functioneaza la toata lumea dar daca obisnuiesti sa te joci foarte des cu brelocul sau cu pixul, atunci poate functiona.

Modelul din silicon poate fi desprins de husa pentru a fi spalat sau pentru a te juca separat cu el. De asemenea, el poate fi inlocuit cu un altul daca te plictisesti de primul, fara a fi nevoit sa schimbi si husa de telefon mobil.

Asadar, iti poti cumpara o husa de telefon mobil si in alte scopuri in afara celui de a iti proteja smartphone-ul. Am dat ca exemplu usurarea modului de utilizare a smartphone-ului, crearea senzatiei inlocuirii acestuia, astfel incat sa nu mai simti nevoia cumpararii unuia nou, si adaugarea unor elemente antistres, care in multe cazuri functioneaza. Imaginatia producatorilor nu are limite. Poti descoperi oricand faptul ca exista huse pentru telefoane mobile care sunt reflectorizante astfel incat sa nu mai fi nevoit noaptea sa aprinzi becul pentru a vedea unde ti-ai lasat smartphone-ul.

PUBLICITATE