H&M va deschide pe 13 aprilie al 54-lea magazin din România, în Piatra-Neamț

Începând cu data de 13 aprilie, locuitorii oraşului Piatra Neamţ își vor putea face cumpărăturile într-un nou magazin H&M, amplasat în cadrul centrului comercial Shopping City Piatra Neamţ, situat pe Bulevardul Decebal, numărul 79.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noul magazin H&M  are o suprafaţă de vânzare de peste 1100 de metri pătraţi şi va pune la dispoziția vizitatorilor colecții pentru femei, bărbați, adolescenți și copii. De asemenea, pentru a duce mai departe conceptul de modă și calitate la cel mai bun preț, în mod sustenabil, cei care doresc să își aducă hainele nedorite având ca scop reciclarea acestora pentru a le oferi o noua viață, le vor putea depune în urna de colectare special amenajată în magazin. În schimbul fiecărei pungi cu textile, clienții vor primi un voucher pentru cumpărăturile ulterioare.

“Suntem extrem de încântați să inaugurăm cel de-al doilea magazin H&M din Piatra Neamţ. Sperăm că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor clienților noștri, oferindu-le acestora o ofertă bogată de concepte vestimentare, în linie cu tendinţele actuale.”,  au declarat oficialii companiei.

Magazinul H&M din cadrul complexului comercial Shopping City Piatra Neamţ îşi va deschide porțile pe data de 13 aprilie, de la orele 11:00, cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți în ziua deschiderii, aceştia vor primi 20% reducere pentru întreaga achiziţie. Pe lângă această ofertă, noul magazin H&M își așteaptă vizitatorii cu alte tipuri de promoții, precum și cu piese vestimentare destinate sezonului de primăvară.

Începând din data de 13 aprilie, noul magazin va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

PUBLICITATE