Guvernul României a fost la Piatra-Neamț. Ce a uitat să spună Grindeanu

Guvernul PSD s-a reunit la Piatra Neamț, în frunte cu premierul Sorin Grindeanu. Orașul Piatra Neamț a avut parte de miniștri, SPP-iști, protocoale, flori, poze, strângeri de mână, zâmbete, televiziuni, covoare roșii și microfoane. Mi-a scăpat ceva?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Premierul României, în spatele discursurilor scrise de consilierii pe probleme de politică externă, ar fi putut să spună câteva lucruri interesante:

  • Mulțumesc județului Neamț pentru că a găzduit această întâlnire bilaterală de guvern și dacă tot suntem aici în calitate de oaspeți, m-am gândit să fac un cadou nemțenilor și să aloc de la bugetul de stat fondurile necesare infrastructurii rutiere de la Bicaz spre Lacul Roșu și spre Valea Muntelui, precum și asfaltarea de îndată a axialului care duce spre Izvorul Muntelui și Durău.
  • Știu că municipiul Piatra Neamț a primit de la CJ Neamț doar 60.000 lei și aș vrea să preiau și să finanțez un proiect important pentru oraș, pe care primarul municipiului să mi-l recomande, oricare ar fi el.
  • Și pentru că voi merge la Agapia, îmi doresc ca și turismul ecumenic să fie sprijinit, de aceea voi finanța un proiect care stă de ani de zile pe masa Ministerului Dezvoltării, acel al asfaltării celor 8 km de drum forestier dintre Mănăstirea Agapia și Schitul Sihla.

Asta ar fi putut să spună premierul României, dacă ar fi avut în primul rând cine să-i prezinte problemele județului. Dar când ești primit cu flori și cu un scor al PSD de 60% în alegeri este evident că nu exista nicio problemă în județul Neamț, toată suflarea este mulțumită.

Cam asta a fost vizita guvernului Grindeanu la Piatra Neamț. Nu să ridice județul din noroi ci să-i dea o ”palmă” primarului Chirica de la Iași, pentru că, în mod firesc, acolo trebuia să se țină ședința de guvern.

PUBLICITATE