Guvernul amână acordarea de premii, tichete, cupoanele sociale etc, pentru bugetari


Guvernul amână, din nou, până la finalul lui 2017, acordarea unor drepturi salariale și de altă natură de care ar trebui să beneficieze personalul din sectorul bugetar, precum tichetele de masă, tichetele cadou, primele, cupoanele sociale pentru elevi, acordarea a 500 de euro pentru educația permanentă a fiecărui nou-născut și îngheață o serie de indemnizații sociale, potrivit unui proiect de Ordonanță de Urgență publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice – notează Agerpres

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Toate aceste plăți au fost susendate de fostul Guvern Cioloș, la finele anului trecut, doar pentru 2 luni, până în martie, pentru a lăsa noul Guvern Grindeanu să decidă dacă le păstrează sau le amână ca celelalte guverne.

Acum, Guvernul Grindeanu, coordonat și de liderul PSD, Liviu Dragnea, a pregătit ordonanța care le amână pe întregul an 2017.

„Se propune extinderea aplicării și pe perioada 1 martie — 31 decembrie 2017 a unora dintre măsurile aprobate prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 99/2016”, se menționează în proiectul citat.

Mai multe puteți citi – AICI

D.M.B.
sursa: Agerpres
PUBLICITATE