Grupul Carrefour a redeschis cele două magazine Billa, remodelate în Market, în Piatra-Neamț

Grupul Carrefour a redeschis azi, 10 August, cele 2  magazine Billa remodelate, situate in Piatra Neamt, ajungand la un numar de 191 de magazine in acest format.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noile supermarketuri, Market Piatra Neamt Stefan cel Mare si Market Piatra Neamt Bd. Decebal, isi asteapta clientii cu sute de produse mai ieftine si peste 2200 de produse noi, dar si cu peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat.

Grupul Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat, in Piatra Neamt!

Noul Market Piatra Neamt Piata Stefan cel Mare și-a întâmpinat clienții azi, începând cu ora 07:00 Grupul Carrefour a redeschis azi primul magazin BILLA remodelat, situat in Piatra Neamt, Judetul Neamt. Noul MARKET PIATRA NEAMT Piata Stefan cel Mare nr.1 și-a întâmpinat azi clienții, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine si peste 1500 de produse noi. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 190 de supermarketuri Market.

Noul Market PIATRA NEAMT Piata Stefan cel Mare isi asteapta clientii cu produse proaspete, de la fructe și legume sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă imbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie!  Cele 1500 de articole noi introduse in gama cuprind produse alimentare si produse nealimentare, incluzand atat articole permanente cat si articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, gradinarit, menaj si textile.

Date cheie despre Market PIATRA NEAMT Piata Stefan cel Mare nr.1:
1. Adresă: Piata Stefan cel Mare, nr 1, Piatra Neamt, judetul Neamt
2. Orar magazin:
– Luni – Sambata: 07:00-22:00
– Duminica: 07:30-23:00
3.   Gama de produse: 10.800
4.   Suprafața magazinului: 782 m²
5.   Contact magazin : 0753.015.895

Grupul Carrefour redeschide al 2-lea magazin BILLA remodelat, in Piatra Neamt!

Grupul Carrefour a redeschis azi al 2-lea magazin BILLA remodelat, situat in PIATRA NEAMT, Judetul NEAMT. Noul MARKET Market Piatra Neamț Bd. Decebal și-a întâmpinat azi clienții, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine si peste 700 de produse noi. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 191 de supermarketuri Market.

Noul Market Piatra Neamț Bd. Decebal isi asteapta clientii cu produse proaspete, de la fructe și legume sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă imbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie!  Cele 700 de articole noi introduse in gama cuprind produse alimentare si produse nealimentare, incluzand atat articole permanente cat si articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, gradinarit, menaj si textile.

Date cheie despre Market Piatra Neamț Bd. Decebal:
1. Adresă: Bd. Decebal, nr. 3, Piatra Neamt, judetul Neamt
2. Orar magazin:   
– Luni – Sambata: 07:00-22:00
– Duminica: 08:00-22:00
3.   Gama de produse: 6.900
4.   Suprafața magazinului: 500 m²
5.   Locuri de munca : 25
6.   Case de marcat : 4
7.   Contact magazin : 0753.015.896

Acum, cele două magazine sunt mai confortabile, cu un acces mai usor si cu o vizibilitate mai mare asupra produselor. Magazinele propun clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snacking, bacanie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei. In plus, noul concept ofera clientilor posibilitatea de a cumpara articole textile, de menaj, de sezon si electronice si electrocasnice mici.

„Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor săi fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, începând de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Dupa completarea unui formular de inscriere electronic, clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit. Card Plus poate fi folosit apoi imediat pentru cumparaturi. Odata cu Card Plus, clientii vor primi si 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca aceasta sa se bucure de aceleasi avantaje. In plus, cu Card Plus, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere si de ziua numelui. Mai mult decat atat, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promotii pe care le pot gasi in catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, in sectiunea dedicata cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

Care sunt beneficiile Card Plus?

Reduceri substantiale, zilnic, la sute de produse;
10% reducere de ziua de nastere – pentru a beneficia de reducere clientul trebuie sa-si inregistreze data de nastere la inscriere;
Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumparaturile viitoare;
In functie de campania Market, reduceri de pana la 25% la toate produsele dintr-o anumita gama, direct pe bonul de casa;
Inscriere rapida in programul Card Plus, direct la locurile special amenajate in magazin;

In noul Market Piatra Neamț Bd. Decebal, clientii Carrefour vor putea beneficia de peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat ! Astfel, vor putea rezolva totul intr-un singur loc si vor economisi timp.

Servicii propuse:

Emitere card de loialitate;
Vanzare bilete concert, spectacole şi meciuri (prin Eventim);
Loteria romana;
Loz in plic;
Reincarcare cartele;
Paypoint;
Viniete;
Centru de copiere;
Automat facturi;
Zebrapay;

***

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 297 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 191 supermarketuri ‘Market’, 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 19  magazine Billa.

 

PUBLICITATE