Gianina Cărbunariu a câștigat concursul pentru funcția de director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț

Gianina Cărbunariu a câștigat concursul pentru funcția de director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț. Cunoscuta regizoare de teatru, Gianina Cărbunariu, a ocupat funcția de director interimar al instituției din luna mai 2017, după ce Consiliul Județean l-a demis pe fostul director, Liviu Timuș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comisia de examinare a fost compusă din:
– Oana-Gianina Bulai, reprezentantul Consiliului Județean Neamț
– Maia Morgenstern, reprezentantul Teatrului Evreiesc de Stat București
– Traian Apetrei, reprezentantul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani

Prin însumarea notelor de la proiectul de management și cel de la interviu, Gianina Cărbunariu a câștigat concursul cu media 9,53. Ceilalți doi candidați au obținut: Florin Mircea – 8,37 și Victor Giurescu – 7,74.

Potrivit regulamentului de desfășurare a concursului, ceilalți doi candidați înscriși, Florin Mircea și Victor Giurescu, au dreptul la contestații în maximum 3 zile lucrătoare de la data afișării rezultatului concursului, respectiv până la data de 02 octombrie 2017, ora 16:30

Numirea oficială va fi făcută însă de Consiliul Județean, sub a cărei patronat se află instituția teatrală, după rezolvarea eventualelor contestații.

Gianina Cărbunariu este absolventă a Facultății de Teatru din cadrul UNATC „I.L.Caragiale” București, sesiunea iunie 2004, specializarea Regie de Teatru, posesoare a Diplomei de Master în domeniul Scriere dramatică (sesiunea 2006), având vechime în specialitatea studiilor de 8 ani și experiență în funcția de leader în domeniul de activitate al teatrului de 4 ani. 

PUBLICITATE