Ghid complet de shopping – cum sa cumperi costume de baie

costume de baie Bogas

Silueta in forma de para, clepsidra, trapezoid inversat – chiar nu putem sa tinem socoteala modurilor in care corpul unei femei este clasificat. Ai fost vreodata la mall si ti-ai spus: ,,Nu pot sa port acest tricou pentru ca am un corp in forma de mar?” Sigur ca nu! In schimb, de exemplu, te gandesti ca nu poti sa il porti pentru ca ai un bust prea mare/prea mic. Iar cand vine vorba despre costume de baie, tipurile de silueta chiar nu mai au nicio relevanta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru ca vine vara si trebuie sa iti refaci colectia de costume de baie, ne-am decis sa iti dam o mana de ajutor – acesta este cel mai relevant ghid de shopping! Afla in ce categorie te incadrezi si porneste in cautarea costumelor de baie perfecte!

Bust mic: Pentru tine, gasirea costumului de baie perfect poate sa fie o adevarata provocare. Opteaza pentru un model cu volane, franjuri, ciucuri sau alte detalii generoase in partea de sus. De asemenea, poti sa alegi costume de baie cu burete – nimeni nu te va judeca pentru micul artificiu la care ai recurs.

Bust generos: Renunta la ideea de a-ti cumpara costume de baie cu sutienul de tip bustiera sau bandeau. Cauta modele care au cupele pline care sa iti ofere intreaga sustinere de care ai nevoie. De asemenea, costumele de baie cu bretele mai late iti vor oferi mai mult confort si vor arata si mult mai bine.

Posterior plat: Acesta este un alt moment cand costumele de baie voluminoase sunt de ajutor, pentru ca vor crea iluzia ca posteriorul tau este mai generos. De asemenea, alege un model cu un croi foarte decupat, care sa se opreasca la jumatatea feselor. In ceea ce priveste culoarea, nuantele puternice si imprimeurile iti vor face un favor major.

Posterior bombat: Daca ai un posterior generos, costumele de baie cu slipul foarte decupat pot sa iti fie destul de incomode. Tu ai nevoie de un model cu destul de mult material incat sa nu fii nevoita sa tragi mereu de slip ca sa te acoperi. Alege imprimeuri si culori puternice pentru partea de sus ca sa echilibrezi vizual aspectul general.

Picioare scurte: Daca vrei ca picioarele tale sa para mai lungi, cumpara-ti costume de baie decupate foarte adanc pe coapse. Din moment ce vei arata mai multa piele, picioarele tale vor parea mai lungi. In cazul in care nu gasesti un asemenea model, este suficient sa iti iei unul cu barete laterale mai subtiri, pe care sa le ridici deasupra soldurilor.

Corp atletic: Scopul tau este sa cumperi costume de baie care sa creeze iluzia ca formele tale sunt mult mai accentuate. Renunta la ideea de sutiene de tip bustiera sau bandeau, pentru ca iti vei accentua silueta atletica. In schimb, opteaza pentru un sutien cu burete si alege culori puternice si imprimeuri amuzante.

Abdomen proeminent: Nu este chiar atat de complicat sa ascunzi faptul ca ai mai pus cateva kilograme in jurul taliei. Alege un body super cool care sa se lege de gat si nimeni nu va observa!

Solduri late, picioare subtiri: Pentru tine, cheia succesului sta in a echilibra vizual soldurile si umerii. Din moment ce soldurile sunt mai late, un costum de baie care iti lasa umerii dezgoliti este perfect.

PUBLICITATE