Gheorghe Ștefan, eliberat condiționat. Decizia judecătorilor este DEFINITIVĂ (20 septembrie)

Fostul primar al orașului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, va fi eliberat condiționat după ce a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni de detenție la care a fost condamnat pentru fapte de corupție, a decis, astăzi (20 septembrie), definitiv, Tribunalul Prahova. – informează Agerpres

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că Tribunalul Prahova a judecat, astăzi, contestaţia formulată de DNA faţă de decizia de liberare condiţionată a fostului primar al oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, pronunţată pe fond de Judecătoria Ploieşti.

Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a susţinut miercuri (20 septembrie), în sala de judecată a Tribunalului Prahova, că regretă faptele pentru care a fost condamnat şi că nu va mai comite astfel de fapte.

„Regret faptele și mi le asum. Categoric nu voi mai face ce am făcut”, a spus Gheoghe Ștefan când instanța i-a acordat cuvântul în ședința în care s-a judecat recursul DNA

În finalul cuvântării sale, Gheorghe Ștefan a început să plângă și nu și-a mai continuat intervenția, mulțumind instanței care a rămas în pronunțare.

PUBLICITATE