Gest deosebit făcut de o tânără din Piatra-Neamț pentru un bărbat internat în stare gravă în Italia

O tânără din Piatra-Neamț a dat o adevărată lecţie de omenie după ce a reușit să ajute un bărbat care se află în stare gravă într-un spital din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alina are 21 de ani și stă de 10 ani în Italia. Nu a rămas indiferentă când a întâlnit un bărbat, tot din județul Neamț, dar cu o stare de sănătate precară.

„in Italia nu are pe nimeni noi l-am gasit pe drum si ne-a fost mila de el sa-l lasam asa.. Am umblat cu el peste tot.. Dar acum e mai grav si e mai bn sa fie in tara si langa familia lui..” – a fost mesajul Alinei care a făcut un apel pe Facebook:

„Dragi cetățeni romani va rog frumos sa distribuiți aceasta poza in speranța că il cunoaște cineva. E in Italia Sicilia e foarte grav cu o ceroza hepatica avansata,si aici spitalele nu il mai pot ajuta cu nimic.. Vreau sa stiu daca are pe cineva in România, o ruda sau cineva care il cunoaște.. Contactati-ma pe Fb daca il cunoasteti.. Aici in italia nu are pe nimeni.. mulțumesc.. DISTRIBUITI.. ”

Postarea tinerei de pe Facebook a strâns mii de distribuiri iar unele persoane din Piatra-Neamț chiar s-au mobilizat pentru a lua legătura cu familia lui.
Munteanu Ileana: „Sotul meu a fost la fratele lui acasa , acu s a intors . Stie situatia si l aduce acasa”

Într-un final, Alina a reușit să ia legătura cu fratele bărbatului și a cumpărat bilet de avion pentru a îl trimite în țară.

PUBLICITATE