De ce să apelezi la un make-up artist profesionist?

Chiar daca, in general, nu obisnuiesti sa te machiezi, la evenimentele speciale din viata ta, fie nunti, botezuri sau petreceri, e bine sa afisezi o imagine impecabila. Te poti machia chiar tu sau poti apela la un make-up artist profesionist, pentru un efect de-a dreptul uimitor, care ii va face pe toti cei prezenti la evenimentul respectiv sa te admire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Machiajul realizat de un make-up artist nu este un moft, ci o necesitate atunci cand este nevoie sa participi la evenimente importante. El te face sa fii mai încrezatoare si sa socializezi mult mai usor. Un make-up artist profesionist este un artist, care creeaza pe chipul tau o opera de arta. El iti ascunde defectele si iti pune in evidenta calitatile native, subliniindu-ti farmecul personal.

Pentru a putea alege unul de care sa fii mai mult decat multumita, este recomandat sa te documentezi inainte despre el si sa-i vizualizezi o parte din lucrari. Mai mult ca sigur, vei putea face acest lucru pe paginile lui de pe retele sociale ca Facebook sau Instagram sau chiar pe site-ul oficial. Afla daca a  absolvit o scoala cunoscuta de make-up, daca are experienta in industria de infrumusetare si daca foloseste produse profesionale de calitate. De asemenea, odata ce ai luat decizia de a apela la serviciile respectivului make-up artist, stabileste o intalnire pentru a vedea daca te intelegi cu el si la nivel personal. Acest lucru este important pentru ca exista riscul sa nu te faci clar inteleasa si rezultatul final sa nu fie pe placul tau, indiferent cat de priceput si renumit este make-up artistul.

Odata ce ai decis sa mergi mai departe, rezerva-ti din timp data si ora pentru machiaj. Cei mai buni make-up artisti sunt rezervați cu mult timp inainte, mai ales in sezonul nuntilor. Un specialist va tine cont de ceea ce-ti doresti, de culorile care iti plac si de machiajul pe care il doresti, insa pregateste-te si pentru situatia in care acesta iti va spune ca ideile tale nu se potrivesc cu fizionomia, cu rochia sau cu evenimentul in sine.

Georgiana Condinca, make-up artist in Bucuresti, este recomandarea numarul 1 atunci cand vine vorba de infrumusetarea ta pentru diverse evenimente speciale. Aceasta are o bogata experienta in domeniu, prin participarea la numeroase sedinte foto, videoclipuri si emisiuni precum „Vocea Romaniei”, „Dansez pentru tine”, „Romanii au Talent” sau „Master Chef” si foloseste produse profesionale de la cele mai mari branduri internationale, care garanteaza rezistenta indelungata a machiajului. A avut colaborari cu Teatrul de Arta Bucurest, Prima TV, Kanal D si a fost mana dreapta a primului make-up-artist din Romania, Mircea Voda.

Georgiana Codinca este recunoscuta ca unul dintre cei mai buni make-up artisti din Bucuresti deoarece este mereu la curent cu cele mai noi tendinte, tehnici si produse si creeaza un machiaj adaptat trasaturilor si personalitatii fiecarei femei. Lucrarile ei sunt adevarate opere de arta care denota pasiune si perfectionism. Apeland la serviciile ei, vei avea garantat un rezultat de calitate, iar tu te vei simti cea mai frumoasa femeie din lume.

Fie ca doresti un machiaj de zi sau unul de seara, o poti contacta pe Georgiana Codinca, make-up artist in Bucuresti, la 0784.436.436 sau pe email la [email protected].

(adv.)
PUBLICITATE