George Michael a murit! Interpretul melodiei „Last Christmas” a decedat în ziua de Crăciun


Cântărețul George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, a anunțat impresarul lui. Starul muzicii, care și-a lansat cariera în anii 80 în formația Wham și apoi a continuat pe cont propriu, „a murit în liniște în casa sa”, scrie BBC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform sursei citate, ambulanța a sosit la casa cântărețului și a constatat moartea lui la ora 15:42 (ora României), în ziua de Crăciun. Poliția spune că nu există circumstanțe suspecte privind moartea lui.

Într-un comunicat de presă, agentul cântărețului a anunțat: „Cu mare tristețe vă confirmăm faptul că mult iubitul fiu, frate și prieten George a murit în liniște, în casa sa, în perioada Crăciunului. Familia face apel la decență în aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii”.

Starul pop britanic, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care s-a întins pe aproape patru decenii, primul său album solo „Faith”, din 1987, fiind vândut în 20 de milioane de discuri și ocupând prima poziție în topuri, notează și AFP, care amintește și de succese ale artistului precum „Faith” sau ‘Careless Whisper’. – conform Agerpres

Faima sa a crescut ca membru al duo-ului Wham!, cunoscut pentru hit-urile sale ‘Club Tropicana’ și ‘Last Christmas.’

D.M.B.
PUBLICITATE