Genocid forestier în județul Neamț. Imagini cu un puternic impact emoțional!

ACTUALIZARE: 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Direcției Silvice Neamț, în zona Lacului Cuiejdel este în desfășurare o lucrare de exploatare a masei lemnoase. Face obiectul unei partizi de rărituri (lucrări absolut normale într-un arboret tânăr)

În județul Neamț se taie pădurile într-o veselie. Două postări pe rețelele de socializare demonstrează acest lucru.

Imaginile video au fost surprinse în zona Rezervației Naturale a Lacului Cuiejdel și la o exploatare în zona Ocolului Poiana Teiului.

Nu stiu cati dintre dumneavoastra cunoasteti drumul care duce catre Izvorul Alb.Nu stiu cum va mai amintiti dvs ca era starea drumului si cum este acum.
In caz ca nu se stie sau se uita in fiecare seara se transporta lemn…si cand spun ca se transporta lemn nu tot este legal…cel putin asa aveam sa descopar si eu…Beneficiarii ascunsi la intuneric supraveghind de aproape orice transport si poate si cu putin ajutor din partea „unora” o duc bine mersi.Mai avem in Neamt institutii abilitate pentru control si dupa ora 16? Eu nu am vazut.Cand lemnul pleaca din padure direct in gater?Cand pe panourile expuse grandios la exploatarile forestiere scrie ca data finalizarii exploatarii este de 3 noiembrie iar la aproximativ 2 saptamani dupa aceasta data inca se transporta lemn?
Domnilor ne credeti prosti?
Va este frica de intuneric? 
Directia Silvica Neamt Garda Forestiera,Garda de Mediu…a ajuns aceasta postare la dvs?
Nicio problema…va voi identifica eu problemele dvs din teren.Si aceasta este doar o zona.
De la Chiriteni la Hangu camioanele pline cu lemne pe inserat fara numere de inmatriculare…
Mai continui…? – este mesajul președintelui ANCBP Neamț, Gabur Ovidiu

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

PUBLICITATE