Furtună în Neamț: 16 localități din județ sunt nealimentate cu energie electrică

Mai multe gospodării din municipiul Piatra Neamţ, inclusiv locuinţe, au fost inundate, miercuri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, echipajele de pompieri intervenind pentru evacuarea apei. 10 curţi au fost inundate din cauza torenţilor formaţi: 2 în satul Izvoare – comuna Dumbrava Roşie, 6 în Ciritei şi câte una la Borleşti şi Girov. De asemenea, a fost inundat drumul naţional Piatra-Neamţ – Roman în zona Cybernet Autocenter şi drumul judeţean 157 Izvoare la intersecţia spre Mărgineni.(vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ultimului raport al Prefecturii Neamț (ora 20:00),

Potrivit datelor centralizate de ISU Neamț, 16 localități din județ sunt nealimentate cu energie electrică din cauza conductorilor rupți sau a copacilor căzuți peste liniile electrice.

Sunt parțial nealimentate localitățile Roznov, Zănești, Podoleni, Mărgineni, Tazlău, Borlești, Goșmani, Girov, Izvoare, Ștefan cel Mare, Bârgăoani, Dochia, Petricani, Păstrăveni, Urecheni și Țibucani. 
Sunt defecte 207 posturi de transformare și au fost afectați 26.350 consumatori.
„Echipele E-ON sunt în teren și lucrează pentru a remedia defecțiunile. Se fac eforturi ca lucrurile să revină la normal în cel mai scurt timp”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

 

PUBLICITATE