Furtuna de aseară – Inundații, mașini avariate și localități fără curent în Neamț


Cel puțin 30 de gospodării din opt comune din județul Neamț au fost afectate de inundațiile produse în noaptea de sâmbătă spre duminică – notează Agerpres

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit ISU Neamț, au fost inundate patru case din comunele Crăcăoani, Gârcina, Dragomirești și Războieni. Totodată, au fost inundate 25 de curți și grădini din comunele Crăcăoani, Gârcina, Bodești, Dragomirești, Războieni, Girov, Doljești și Văleni.

Pe drumul național DN12 C, circulația rutieră a fost restricționată, sâmbătă seara, aproximativ o oră, din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil în zona localității Bodești. Totodată, circulația rutieră a fost restricționată pe drumul județean 157 A, în satul Moreni — comuna Văleni, dar și pe drumul comunal 195, în satul Războienii de Jos.

Comunele Crăcăoani, Grumăzești și Icușești au rămas fără energie electrică începând de sâmbătă seara. Duminică, la orele prânzului, comuna Icușești nu avea energie electrică.

În municipiul Piatra Neamț, sute de mașini au fost avariate de grindina cât oul de găină care a căzut în aproximativ 30 de minute, în seara zilei de sâmbătă. Tabla autoturismelor a fost înfundată și parbrizul a fost spart de gheață.

sursa Agerpres

PUBLICITATE