(Actualizare) Și-a „însușit” un telefon dar a fost filmat de camerele de supraveghere într-un restaurant din Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

ACTUALIZARE: Bărbatul a mers în această dimineață (29 august) la restaurant și a returnat telefonul.
„Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Se pare totusi ca nu e atat de greu sa fii OM!!! dupa invitatia initiata de noi aseara, domnul a revenit in aceasta dimineata, nu la cafea, ci ca sa returneze telefonul!” – a fost mesajul administratorilor localului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii din Piatra-Neamț caută un bărbat care „și-a îsușit” un telefon mobil dintr-un restaurant aflat în incinta mall-ului Shopping City Piatra-Neamț. Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 28 august, în jurul orei 19:30.

Deocamdata nu se știe cine este individul, dar identificarea lui nu pare să ridice probleme. Bărbatul a fost surprins, în acțiune, de camera de supraveghere instalată în restaurant,  în timp ce își „însușește” un telefon mobil, uitat pe un scaun.

În înregistrare se vede cum bărbatul aude soneria telefonului uitat de o clientă pe scaun, ia telefonul, îl închide și-l bagă în buzunar ca și cum ar fi telefonul lui.
După puțin timp, cere nota și pleacă, trecând pe lângă femeia care a venit să-și caute telefonul pierdut.

Administratorii restaurantului au postat imagini pe Facebook iar proprietara telefonului a făcut plângere la poliție, în speranța că bărbatul va fi prins și paguba recuperată.

 

PUBLICITATE