Fundatia Vodafone Romania lanseaza programul de finantare “Fondul pentru fapte bune”, in valoare de 350.000 euro.

1. Domeniile finantate

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fundatia Vodafone Romania lanseaza cea de-a treia editie a rundei de finantare “Fondul pentru fapte bune”, prin care isi propune sa sustina proiecte derulate de organizatii neguvernamentale in domeniile educatiei, sanatatii si serviciilor sociale, proiecte care asigura acces la educatie, servicii medicale si servicii sociale pentru copii, tineri si batrani defavorizati social, economic sau fizic.

De exemplu, pot fi derulate in cadrul acestei runde de finantare proiecte care asigura accesibilitatea la sau cresterea calitatii serviciilor medicale intr-o institutie medicala, imbunatirea accesului la educatie si servicii publice de asistenta medicala pentru categorii defavorizate, proiecte care contribuie la cresterea calitatii procesului de invatamant, previn abandonul scolar si familal, ofera servicii sociale (cantine sociale/ centre de zi) etc. Va rugam sa tineti cont ca enumerarea acestor exemple de proiecte este strict exemplificativa si nu restrictiva.

 2. Misiunea Fundatiei Vodafone Romania

Misiunea noastra este aceea de a ajuta oamenii din Romania sa aiba vieti mai bune, sustinand comunitatile locale prin actiuni caritabile. Suntem o organizatie care ofera ajutor celor bolnavi, celor cu nevoi speciale si celor dezavantajati, in special copiilor, tinerilor si batranilor.

 3. Formularul de aplicatie

Formularul de aplicatie se va completa online pe site-ul  http://vodafone.grantwizard.ro/ Doar formularele completate integral vor fi luate in considerare.

Dupa completarea online a formularului de aplicatie, veti primi un mesaj de confirmare la adresa de email mentionata in formularul de aplicatie. Aplicatiile completate dupa ora 17:00, 28 august 2015 nu vor fi incluse in procesul de selectie.

 4. Valoarea rundei de finantare

Valoarea rundei de finantare este de 350.000 Euro. Vor fi sustinute proiecte in limita a 70.000 Euro. In functie de tipul activitatilor propuse de fiecare aplicant, Fundatia Vodafone Romania isi rezerva dreptul de a finanta doar o parte din suma solicitata de aplicant sau de a creste valoarea sprijinului acordat.

 5. Calendarul rundei de finantare

3 august 2015: lansarea rundei de finantare

3 – 28 august 2015: inscrierea online a proiectelor; termenul limita pentru completarea online a aplicatiilor este 28 august 2015, ora 17:00

31 august – 11 septembrie 2015: evaluarea proiectelor inscrise in concurs, pe baza criteriilor mentionate in Regulament; aceasta etapa de evaluare poate presupune solicitarea de informatii suplimentare de la aplicant

14 – 25 septembrie 2015: anuntarea proiectelor selectate in urma jurizarii, pe site-ul http://vodafone.grantwizard.ro/); vizita reprezentantilor Fundatiei Vodafone la sediul organizatiei aplicante

Octombrie 2015: anuntarea listei finale a proiectelor care vor fi finantate si semnarea contractelor de finantare; lista va fi publicata pe site-ul rundei de finantare si va cuprinde proiectele care indeplinesc toate conditiile aferente etapei de precontractare, etapa ce include jurizarea aplicatiilor, verificarea proiectelor prin vizita reprezentantilor Fundatiei Vodafone la sediul organizatiei aplicante, etc

Fundatia Vodafone Romania poate decide oricand modificarea calendarului rundei de finantare, precum si incetarea sau suspendarea acesteia, prin instiintare scrisa, in prealabil, publicata pe siteul sau ( https://www.vodafone.ro/despre-noi/implicare-sociala/fundatia-vodafone/)

PUBLICITATE