[FOTO] Prefectura Neamț: Ședință de urgență la Roman. Ajutoare pentru sinistrați la Farcașa

Având în vedere creșterile de debite pe râurile Siret și Moldova, în această dimineață (1 iulie) la ora 09:00 prefectul județul Neamț, Daniela Soroceanu, a convocat la Roman, în sala de ședințe a Consiliului local, în ședință extraordinară, Comitetul Judetean pentru Situații de Urgență Neamț. La ședință au participat și primarii localităților riverane Râului Siret. Tot în această dimineață, la Farcașa s-a desfășurat acțiunea de distribuire a alimentelor pentru sinistrați

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ședința ne-am deplasat in comunele Horia, Ion Creangă, Sagna și Gadinți unde împreună cu autoritățile de acolo am discutat despre măsurile ce trebuiesc întreprinse.

Ni s-a alăturat și domnul Dan-Paul Iamandi Inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), care este prezent pentru a coordona acțiunile ISU din zonă.

În această dimineața in comuna Farcașa s-a desfășurat acțiunea de distribuire a alimentelor către persoanele ce au fost evacuate.

Se vor face evaluări ale pagubelor produse in urma inundațiilor și, cu ajutorul Guvernului României, cei ce au suferit vor fi ajutați. – informează prefectul Daniela Soroceanu

PUBLICITATE